Доброго дня. На нашій старій кроваті просів матрац і спати стало не зручно. Ось думаємо купити новий матрац, і замінити старий. В яку ціну зараз взагалі матраци? Та де є їх вибір у Києві?
Отредактировано Armen Narbek (2022-10-27 13:28:17)
работа в интернет |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » работа в интернет » Беседка » Купити матрац для кроваті
Доброго дня. На нашій старій кроваті просів матрац і спати стало не зручно. Ось думаємо купити новий матрац, і замінити старий. В яку ціну зараз взагалі матраци? Та де є їх вибір у Києві?
Отредактировано Armen Narbek (2022-10-27 13:28:17)
Я полюбляю свій старий матрас, вирішив що нічого міняти мені не треба, живу бідно і тому рад, а вам якщо треба то йдіть до магазину, там вибір широкий, ціни доступні, матраси габаритні від одно до двух спальні.
Значить неправильно підібрали, при виборі матрацу слід враховувати вагу сплячих на ньому, якщо вас двоє то мінімум на 180-200 розраховуйте, а там вже дальше + 20 кг на писок, головне щоб наповнювач не холлофайбер.
Привіт, як я вас розумію. Ми коли купували собі матрац, то вирішили заощадити на його покупці, і взяли самий бюджетний. У підсумку через місяць утворилися виямки, спати в яких думаю самі розумієте що не зручно.
У підсумку вирішили замовити новий матрац https://svit-matrasiv.com.ua/ua/matrasy/ вже більш якісний. Сподіваюся з цим матрацом таких проблем не буде.
Так що не повторюйте наших помилок, і заздалегідь беріть собі хороший матрац, якщо хочете комфортно спати.
Вы здесь » работа в интернет » Беседка » Купити матрац для кроваті