Привіт! Хочу купити тренажери для домашнього використання. Порадьте хорошу торгову марку таких товарів для занять спортом. Якщо хтось купував недавно і може щось підказати, прошу відгукнутись.
Спортивні тренажери
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-01-18 23:14:10
Доброго дня. Які саме тренажери вам потрібні? Ми з дружиною також вибираємо для себе в будинок деякі кардіотренажери. Можливо щось підкажу, з того, що вже сам вибрав.
Поделиться32023-01-18 23:21:57
Доброго дня. Які саме тренажери вам потрібні? Ми з дружиною також вибираємо для себе в будинок деякі кардіотренажери. Можливо щось підкажу, з того, що вже сам вибрав.
О, дякую, що ви відгукнулись. Дуже цікавить велотренажер та бігова доріжка. Мені пропонують спробувати, для початку, взяти в оренду. А потім вже визначитись, чи доцільно купувати.
Поделиться42023-01-18 23:28:39
Ми також спочатку розглядали оренду тренажерів, але порахували, що це не дуже вигідно, адже настрій купувати все одно є, бо ми давно вже мріяли про тренажери для занять спорту.
Вирішили замовляти ось бігову доріжку https://allo.ua/ua/begovye-dorozhki/ на сайті магазину Алло, зі знижкою. Там гарні варіанти по адекватних цінах пропонують. То може в них варто і вам глянути. Як на мене, асортимент класний. Ми вибрали тренажер Xiaomi Merach.